Giftige vacciner

 

“Få ved, at eksisterende vacciner ikke har gennemgået rigtige videnskabelige tests – med placebokontrollerede effektundersøgelser – og de opfylder derfor ikke kravene til videnskabelig dokumentation. Vaccination er således en hypotese, som ikke er videnskabeligt bevist.” Citat fra bogen “Det nye selvhelbredende menneske” af Dr. Sanna Ehdin Anandala, svensk immunolog.

I år 2009 brugte regeringer verden over enorme summer på at købe vaccine mod influenza A (svineinfluenza). Det er kommet frem at disse vacciner ikke gennemgik den normale afprøvning pga. tidspres. Endvidere er det kommet frem at et par af de store producenter af disse vacciner tilsatte et fedtstof kaldet squalene til vaccinen for at forstærke virkningen, så mængden af aktivstof kunne reduceres. Det gjorde det billigere at producere vaccinen. Squalene i vacciner mistænkes for at have været en af årsagerne til Golf Krig Syndrom – en alvorlig sygdom, som mange soldater pådrog sig i Golf Krigen, hvor de blev vaccineret mod miltbrand. Desuden er der fundet en sammenhæng mellem fedtstof i vacciner og udvikling af allergi overfor bl.a. nødder og jordnødder.

Vaccineindustrien tjente mindst 42 milliarder kr. på svineinfluenza-vaccinen. Det blev afsløret, at flere WHO-rådgivere havde økonomiske interesser i at udbrede vaccinen. Tilliden til WHO led et alvorligt knæk pga. denne skandale. Ref: Politiken: “Øf, øf, sådan tjener man 42 milliarder”.

Det er tidligere kommet frem, at lægerne på Rigshospitalets neurologiske afdeling ikke vil lade sig vaccinere mod influenza pga. de alvorlige bivirkninger fra disse vacciner, som de har været vidne til. Ref: Læger tør ikke tage influenza-vaccine.

Influenza-vaccine tilbydes også til gravide på trods af, at den kan fordoble risikoen for abort. Ref: Association of spontaneous abortion with receipt of inactivated influenza vaccine.

Råd til at begrænse risikoen for influenza: Undgå junkfood, motionér, få nok søvn og vask hænder.

Kilder:

  • Vitaminforeningen i Danmark
  • Dr. Joseph Mercola

Vacciner er en god indtægtskilde for producenterne. Der blev f.eks. kalkuleret med, at vaccinen mod svineinfluenza gav en profit på 50 milliarder US$ årligt. Og producenterne søger at pådutte os et stadig større antal vacciner.

Gardasil mod livmoderhalskræft er et af de nyere påfund. Livmoderhalskræft har været i stærk tilbagegang i mange år, og antallet af tilfælde er mere en halveret siden 70erne. Denne vaccine har også givet alvorlige vaccinationsskader så som besvimelser og blodpropper. Fire piger er døde af blodpropper efter denne vaccine, og mange andre dødsfald er sket som følge af Gardasil. Mere info om Gardasil fra Barbara Loe Fisher her. Se også TV2 dokumentarfilmen “De vaccinerede piger“. Af denne dokumentar fremgår det, at vaccinen mod livmoderhalskræft blev frikendt for alvorlige bivirkninger ved simpelthen at undlade at diagnosticere de vaccineskadede piger. De kom således ikke med i opgørelsen over bivirkninger fra vaccinen.

I USA får børn som standard 48 vaccinationer løbet af deres opvækst og flere er på vej. F.eks. anbefaler producenten af Gardasil nu, at også drenge vaccineres mod livmoderhalskræft. Jo flere vaccinationer, jo flere penge i kassen, og jo større risiko for alvorlige bivirkninger.

Aluminium er anden ingrediens, der anvendes i nogle vacciner, bl.a. Cervarix og Gardasil mod livmoderhalskræft, hvilket har forårsaget aluminiumsallergi i en del tilfælde. Denne allergiform har i alvorlige tilfælde ført til varige mén med konstant kløe. Aluminium skader også hjernen og nervesystemet.

I MFR-vaccinen mod mæslinger, fåresyge og røde hunde er der tilsat MSG (monosodiumglutamat, også kendt som kunstig smagsforstærker i fødevarer). MSG er i lighed med aluminium en nervegift, der skader hjernen og nervesystemet. Desuden er der fundet glyphosat (aktivstof i Roundup) i MFR-vaccinen. Glyphosat er også fundet andre vacciner, men de højeste koncentrationer er påvist i MFR-vacciner. Ref: “Glyphosate and autoimmune diseases” af Anthony Samsel og Stephanie Seneff, side 17. Citat fra konklusionen i dette studie: “…vi har påvist, at alvorlige bivirkninger fra MFR-vaccinen er steget betydeligt over det sidste årti i takt med det øgede forbrug af glyphosat. Glyphosat i MFR-vaccinen kan komme fra dyrkning af levende virus på dyrknings materiale udvundet fra dyr, der har været udsat for glyphosat…”

DR-dokumentaren “Grå zone. MFR-vaccine” viser adskillige tilfælde, hvor børn har fået autisme eller andre alvorlige lidelser efter MFR-vaccinen. Nogle læger og myndigheder er tilbageholdende med at indrømme, at MFR-vaccinen kan forårsage autisme, selvom lidelsen er opstået efter vaccinen. Typisk er det begyndt med høj feber ca. 10 dage efter vaccination. Se “Grå zone. MFR-vaccine” her.

Nu vil nogen sige: “Undersøgelser viser…”, “Det er dokumenteret at ….” etc. Hvis du har tillid til de undersøgelser, som medicinalindustrien laver af deres egne produkter, så prøv f.eks. at læse Peter Gøtzsches bog “Dødelig medicin og organiseret kriminalitet” og få indblik i hvor groft medicinalindustrien manipulerer med resultater fra afprøvninger af medicin. Danmarks Radio har også ved flere lejligheder dokumenteret, hvordan medicinalindustrien fusker med afprøvninger af deres medikamenter. I DR-dokumentaren “Den tamme vagthund” blev det dokumenteret, at indflydelsesrige beslutningstagere i Lægemiddelstyrelsen havde økonomiske interesser i medicinalindustrien.

Var det ikke passende om sundhedsmyndighederne begyndte at interessere sig for andet end medicinalindustriens økonomiske sundhed? Er det så mærkeligt, at vi har verdens højeste skattetryk med al den sygdom, der skabes med over-vaccination, over-medicinering og junkfood? Løsningen er simpel: En smule god etik hos sundhedsmyndighederne vil gøre underværker for folkesundheden.

Er der en skjult dagsorden, der får regeringer verden over til at massevaccinere befolkningerne? Se dokumentaren “Freedom to Fascism” af Aaron Russo og døm selv.

Hvis du eller en pårørende har oplevet bivirkninger ved vacciner eller anden medicin, så kan bivirkninger indberettes til Sundhedsstyrelsen på Sundhedsstyrelsens website. Indberetning af bivirknigner er betydningsfuld, da det giver myndighederne et bedre grundlag til at træffe beslutning vedr. evt. tilbagetrækning af medikamenter fra markedet.

Videnskabelige vaccinestudier

Her er nogle eksempler på forskning, der dokumenter skadelige bivirkninger ved nogle vacciner.

Vaccination og sundheds-resultater

af professor Anthony Mawson et. al.

Ref: http://newamericannews.com/wp-content/uploads/2017/02/MAWSON-STUDY.pdf

Studiet blev offentliggjort i 2016 og omfattede 666 børn i alderen 6 – 12 år i USA, heraf 405 vaccinerede og 261 ikke-vaccinerede. I nedenstående tabel ses nogle af studiets resultater.

Kronisk lidelse

Vaccinerede

Ikke-vaccinerede

Høfeber

10,4%

0,4%

Allergier

22,2%

6,9%

ADHD (hyperaktivitet)

4,7%

1,0%

ASD (autisme)

4,7%

1,0%

Eksem

9,5%

3,6%

Indlæringsvanskeligheder

5,7%

1,2%

Neurologiske lidelser

10,5%

3,1%

Enhver kronisk lidelse

44,0%

24,9%

Introduktion af difteri-stivkrampe-kighoste og oral polio vaccine til unge spædbørn i et afrikansk by-samfund: Et naturligt eksperiment

af Søren Wengel Mogensen et. al.

Ref: http://www.ebiomedicine.com/article/S2352-3964(17)30046-4/pdf

Studiet blev offentliggjort i 2017. Konklusion fra studiet: ”DTP [vaccine] var forbundet med 5 gange større dødelighed end hos ikke-vaccinerede. Intet studie har vist en gavnlig virkning på overlevelsen fra DTP.”

Øget risiko for ikke-influenza virusinfektioner i luftvejene forbundet med inaktiveret influenza-vaccine

af professor Benjamin Cowling et. al.

Ref: http://novaccine.com/wp-content/uploads/2014/03/Increased-Risk-of-Noninfluenza.pdf

Forsøget blev offentligtgjort i år 2012 og viste, at de influenza-vaccinerede fik 4,4 gange højere forekomst af andre typer af virus-infektioner i luftvejene i forhold til placebo-gruppen. De influenza-vaccinerede havde også 1,3 gange højere forekomst af influenza (når alle influenza-typer lægges sammen) sammenlignet med placebo-gruppen.

Se mere vaccine-forskning på childrenshealthdefense.org

Hvad kan du gøre?

Del gerne disse sider, så andre gøres opmærksom på, at nogle af de mest anvendte vacciner er skadelige.

HPV-vaccinen mod livmoderhalskræft fravælges af mange i Danmark pga. oplysning om bivirkninger. I Japan og Østrig er HPV-vaccinen ikke længere med i vaccinationsprogrammet pga. alvorlige bivirkninger. Oplysning er vejen frem, så spred gerne denne viden om bivirkningerne ved de skadelige vacciner, så de forhåbentlig bliver fravalgt til gavn for folkesundheden. I Danmark er vaccination frivillig, så ingen har pligt til at lade sig vaccinere.

Jeg har skrevet en lille historie med inspiration fra “Kejserens nye klæder” af H. C. Andersen. Historien ligger i udskriftsvenligt PDF-format på dansk og engelsk her:

kejserens-nye-vaccine

the-emperors-new-vaccine

Kopiering er tilladt med kildeangeivelse. På forhånd tak.

Relevante referencer

For nyere, opdateret information om vaccination, se:

“Man vil vaccinere menneskene mod anlægget for åndelige idéer. Det vil man i det mindste tilstræbe; man vil forsøge at vaccinere, så at menneskene allerede i barndommen mister trangen til et åndeligt liv.” Rudolf Steiner, side 18 i bogen “Individuelle åndsvæsener og deres virke i menneskets sjæl”