Altasbehandling – en god hjælp til ryggen

 

Hos de fleste mennesker er den øverste halshvirvel (Atlashvirvlen) ikke helt korrekt placeret. Det kan medføre, at nerver og blodkar i rygsøjlen klemmes med bl.a. hovedpine, spændinger i nakken, rygsmerter og mange andre fysiske problemer til følge. Visse typer uheld, f.eks. piskesmældsulykker, kan få atlashvirvlen til at bevæge sig endnu mere ud af plads, end den var i forvejen, med flere fysiske problemer til følge.

Løsningen er at få atlashvirvlen på plads. I 1993 udviklede schweizeren René-Claudius Schümperli en simpel metode til at massere denne hvirvel på plads. Når først atlashvirvlen er sat rigtigt på plads, så bliver den på plads.

Her er et par succeshistorier fra nogen, der modtog behandlingen i november 2008, da Atlasbehandler Mia Zwer kom til Fyn og udførte behandling:

“Jeg fik min atlas sat på plads for fire dage siden, det var en dejlig oplevelse. Jeg kunne straks mærke, hvordan mine spændinger fra nakken op i baghovedet forsvandt, det var en stor lettelse. Jeg har i mange år haft spændinger, som temmelig ofte gav mig hovedpine. Jeg har også haft problemer med kæben. Det er også hjulpet på den. Jeg kan mærke at kroppen er i gang med at reparere sig selv, og jeg har været meget træt, men det er kun et godt tegn.” J.A.

“Hold da op hvor har jeg det altså bare godt. Hvor er jeg bare glad for at min atlasknogle nu sidder hvor den skal. Jeg har ikke haft nogen problemer – har dog sovet en del – og været en lille smule øm i lænden – men slet ikke noget der har haft nogen dårlig indflydelse. Jeg sidder rank og flot foran pc’en uden at falde sammen med smerter i ryggen og nakken, kan nu sidde her i ubegrænset tid – førhen kunne jeg kun sidde her en times tid hvorefter alle mulige mærkelige smerter satte ind. Når jeg står opret, føler jeg mig majestætisk og rank. Jeg kan mærke at der er fri luft omkring mig, mine vejretrækninger er blevet dybere og nemmere, mine skuldre sidder hvor de skal, jeg overstrækker ikke længere benene, jeg har fået mit naturlige svaj tilbage i lænden, og kan med største lethed se mig over skulderene til begge sider uden at skulle dreje hele overkroppen. Jeg har det bare så godt. Jeg har for første gang i 10 år ligget på ryggen og sovet som en sten, smertefrit. Dette har tidligere ikke kunnet lade sig gøre pga. min diskusprolaps – den mærker jeg ikke mere til. Er dog lidt øm i lænden, men det er intet i forhold til at have en bidende smerte i form af en prolaps. Jeg tror sørme at den er ved at gå i sig selv. Jeg plejer at lide under diskusprolapsen hver dag – men har intet mærket til den siden jeg fik min atlasknogle justeret. Jeg kan nu aflyse en farlig rygoperation. I dag har jeg gjort rent i hele hytten og vasket tøj – ja jeg har bare lavet så mange ting med masser af energi og overskud. Noget der før tog rigtig lang tid, ordner jeg nu med det samme – SMERTEFRIT. Det bliver en oplevelse jeg aldrig vil glemme og som jeg er meget taknemmelig for.” L.B.

Få mere information om behandlingen og hvor du finder en behandler på Atlasprofilax International.