Jun 032016
 

Nye varer

EchinaGold: Dette tilskud er nu kommet i en ny udgave. Hvor det før var et flydende tilskud opløst i alkohol, så er det nu i kapsler. EchinaGold består primært af ekstrakt fra planten rød solhat (Echinacea purpurea) og er markedets stærkeste tilskud af rød solhat. Rød solhat anvendes bl.a. for immunsystemet.

Matcha-te er den grønne te, der anvendes ved den japanske te-ceremoni. Denne te er formalet til et fint pulver. Udover at anvende den til te-brygning, kan den også indgå i forskellige andre opskrifter, hvor den giver en flot, grøn farve. Se den lækre matcha te-kage nederst i dette nyhedsbrev.

 

Glyphosat med ekstremt giftige tilsætningsstoffer

Ukrudtsgiften Roundup indeholder glyphosat som deklareret aktivstof. Men hvad der er endnu værre, er de ikke-deklarerede tilsætningsstoffer, som kemiindustrien kan få lov at hemmeligholde. Det er nu kommet frem at Roundup bl.a. er tilsat kemikaliet POEA (polyethoxylated tallow amine), der er 1200 til 2000 gange mere giftigt end det såkaldte aktivstof.

Det forekommer derfor temmelig irrelevant, når visse myndigheder hævder at glyphosat ikke er skadeligt i de mængder, der kan forekomme i fødevarer. Glyphosat sælges og anvendes nemlig aldrig uden disse udeklarerede tilsætningsstoffer, som kan være langt mere skadelige.

Reference: Dr. Mercolas nyhedsbrev 31. maj 2016

Myndighederne burde vurdere den samlede cocktail-effekt af Roundup i stedet for kun at vurdere et enkelt aktivstof, som aldrig anvendes alene i praksis.

Der er udført forsøg med rotter, der viser at Roundup er kræftfremkaldende.

 

Bedre søvn sådan

Har du svært ved at falde i søvn, så kan årsagen måske være blåt lys. Blåt lys signalerer at det er dag og holder organismen vågen. Det kan derfor hjælpe at undgå blåt lys i de sidste 1 – 2 timer før sengetid.

Blåt lys er en del af hvidt lys. Om aftenen kan det derfor være en fordel kun at anvende lyskilder med varmt, gulligt lys i stedet for fuld-spektrum hvidt lys.

Computerskærme og smartphones udsender ofte blåt lys, men man kan installere en app, der kan begrænse det blå lys fra skærmen. En anden løsning er at anskaffe et par briller med farvet glas, der blokerer for det blå lys. Man kan så bære disse briller i de sidste par timer inden sengetid.

Kilde: Dr. Mercolas nyhedsbrev 5 maj. 2016.

Der findes også urteteer, der kan hjælpe til bedre søvn:
Godnat urtete
Kamillete
Nighttime
Sleep easy

Aminosyren tryptophan har også betydning for en god søvn. Det kan fås som kosttilskud i f.eks. Trypton*at, der er vores mest populære tilskud med tryptophan.

Det gamle råd om tage tilskud af calcium og magnesium inden sengetid gælder stadig. Et af de bedre tilskud er Osteoremin Forte, der indeholder calcium fra alger i stedet for vanskeligt optageligt mineralsk kalk.

 

Matcha te-kage

Denne kage med grøn matcha-te og kiwi er blevet vældig populær her i familien. Den har en lækker valnøddebund. Kiwi tilfører en frisk smag. Se opskriften på helseopskrifter.dk her.

 

Groen-matcha-te-kage

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)