Mar 102018
 

Nye varer

Smertelindrende plastre: “Far Infrared Technology” (FIT) plastre indeholder metaloxider, der reflekterer infrarødt lys. Når man sætter dem på huden, vil den infrarøde stråling fra kroppen blive reflekteret tilbage ind i huden og give ekstra varme. Dette fremmer blodcirkulationen og kan lindre smerter forårsaget af overbelastning, gigt mm. Vi har fået et større udvalg af disse plastre, der passer til bl.a. knælændnakkeskulder og albue.

Den særlige te-blanding “Ringkøbing urtete” fås nu som færdig blanding, så du ikke selv behøver at blande den, hvis du får brug for den. Det er Natur-Drogeriet, der leverer den med nummeret “8405”. Læs hvad Ringkøbing urtete indeholder og bestil her.

Der er stigende forekomst af alzheimer, hvilket har meget at gøre med skadelige stoffer i fødevarer, plejeprodukter og miljøet. Hvad kan du gøre for at forebygge? Få svar i Andreas Moritz bog “Undgå Alzheimer“. Andreas Moritz skriver på et let-forståeligt sprog, der henvender sig til den brede befolkning. Bestil “Undgå Alzheimer” her.

Vilact er en serie hudplejeprodukter med råmælk. Nyeste produkt i serien læbebalsam med råmælk. Læs mere og bestil Vilact læbebalsam her.

Har du brug for at måle dit blodtryk, så tilbyder vi den let-anvendelige “Easy Rapid” blodtryksmåler. Det er et kvalitetsinstrument med 5 års garanti. Hvis man får sit blodtryk målt hos lægen, kan faktorer som nervøsitet mm. give et falsk højt blodtryk. Derfor kan det give et mere pålideligt resultat, hvis man selv måler sit blodtryk hjemme under afslappede forhold. Læs mere om blodtryksmåleren her.

 

Sukker skader blodomløbet

Sukker gør blodårerne stive og reducerer blodgennemstrømning

Et forsøg på Institut for Idræt og Ernæring ved Københavns Universitet har vist, at et højt sukkerindtag på 225 gram dagligt i bare 14 dage gør blodårerne mere stive og reducerer blodgennemstrømningen med 17%. Dette kan føre til udvikling af hjerte-kar-sygdomme.

Ref: Institut for Idræt og Ernæring

Sukker skal helst kun indtages sammen med rigelige mængder kostfiber, der giver en langsom optagelse i takt med at organismen kan anvende sukkeret. Frisk frugt og grønt indeholder som regel en del kostfibre sammen med det naturlige sukkerindhold. Frugtjuice, sodavand og andre sukkerrige drikkevarer indeholder meget lidt eller ingen fiber og er derfor særlig problematiske, da sukkeret vil blive optaget alt for hurtigt og give ustabilt blodsukker. Samme problematik opstår ved indtagelse af fødevarer med raffineret sukker og raffinerede kulhydrater (hvidt mel).

 

Stråling fra mobiltelefoner og helbred

Niveauet af mikrobølgestråling har været stigende i mange år i takt med, at anvendelse af mobiltelefoner, WiFi mm. er gået op. Nogen har helt droppet fastnettelefonen for kun at bruge mobiltelefon, hvilket ikke er en sund løsning.

Flere og flere bliver elektro-hypersensitive pga. af strålingen. Symptomer kan være træthed, hovedpine, hukommelsesbesvær, koncentrationsbesvær, søvnproblemer mm. Fertilitet hæmmes også af mikrobølger, bl.a. fordi sædceller svækkes.

I alvorlige tilfælde må man skærme sig for strålingen og kan ikke fungere på en almindelig arbejdsplads. Kirsten Sæderup er en af dem, der er hårdt ramt af elektro-hyper-sensitivitet (EHS). Se hvordan hun og hendes mand har afskærmet deres bolig og næsten elimineret stråling i videoen her:”Kirsten tåler ikke mikrobølger” (5 minutter).

Der er også fundet sammenhæng mellem kræft og brug af mobiltelefon. Bl.a. har den svenske professor Lennart Hardell fundet, at brug af mobiltelefon øger forekomsten af svulster i hjernen: http://www.pathophysiologyjournal.com/article/S0928-4680(14)00064-9/fulltext

Forskningen i mikrobølgestrålers skadelige virkninger er meget omfattende. Jeromy Johnson fra USA, der arbejder med at hjælpe elektro-hypersensitive personer, har samlet væsentlige forskningsresultater her: https://www.emfanalysis.com/research/. Du kan høre ham forklare hvordan mikrobølger kan påvirke dig, og hvad du kan gøre for at begrænse udsættelse for mikrobølger her: Wireless wake-up call (17 minutter video på engelsk).

Foreningen for Elektro Hyper Sensitive (EHS-Foreningen) har udgivet et 80 siders hæfte: “Teknisk førstehjælp for EHS-ramte” skrevet af biologilærer Kim Horsevad. I hæftet kan man læse hvordan mikrobølgestråling og andre elektromagnetiske felter kan skade organismen, og hvad du kan gøre for at undgå det. Der forklares bl.a. hvordan man med et måleinstrument kan måle niveauet af stråling og således se hvor godt strålingsbegrænsende tiltag virker. Hæftet tilsendes ved indmeldelse i EHS-Foreningen (ehsf.dk). Medlemsskab koster 250 kr. pr. år.

Lavthængende frugter mht. begrænsning af stråling er bl.a.:

  • Brug fastnettelefon i stedet for mobil, når det er muligt.
  • Tal helst kun i mobiltelefon vha. headsæt af airtube-typen. Her går lyden igennem et luftrør det sidste stykke vej op til ørerne. Har du ikke et sådant headsæt, så hold telefonen så langt fra hovedet som muligt. Få cm afstand gør en forskel.
  • Hav ikke en tændt mobiltelefon tæt på kroppen. Er du nødt til at have en tændt mobiltelefon med dig, så er det bedre at have den i en taske end i lommen. Få cm afstand fra kroppen reducerer bestrålingen af kroppen.
  • Brug helst ikke mobiltelefon i en bil. Bilens metal reflekterer strålingen og øger strålingsniveauet.
  • Brug kabel i stedet for WiFi til din computer og afbryd computerens interne trådløse sender (det kan gøres i computerens indstillinger).
  • Sluk trådløst udstyr, når det ikke anvendes, især om natten.
  • Brug alm. komfur i stedet for mikrobølgeovn. Induktionskogeplader er det også bedst at undgå pga. det kraftige magnetfelt. Dem, som er hårdt ramt af EHS, må ty til gaskomfur.

Der findes forskellige “dimser” på markedet, som hævdes at kunne begrænse skadevirkning fra mobilstråling. Jeg har dog ikke set troværdig forskning, der viser, at de er effektive. Hvis man skærmer en mobiltelefon, så vil den øge sendestyrken og derved udsende mere stråling.

Personligt føler jeg mig påvirket af stråling efter en tur i et tog. Mange passagerer bruger mobiltelefon og WiFi. Meget af strålingen reflekteres pga. metallet i toget. Mobiltelefoner øger sendestyrken for at trænge igennem væggene i toget, og strålingsniveauet bliver højt. Efter en togtur kan jeg som regel mærke en vis grad af træthed og udmattelse. Dem, der er hårdt ramt af EHS, undgår helt at køre i tog. Jeg har gentagne gange oplevet at få hovedpine af at have en tændt mobiltelefon med i en traktor. Nu undgår jeg helst at have en tændt mobiltelefon med i køretøjer.

Hvordan kan myndighederne tilllade stadig mere stråling og sågar mobilmaster og WiFi i skoler og børnehaver? Det har Eva Theilgaard Jacobsen forsket grundigt i og fremlagt i bogen “Mørkelægning af mobilstrålingens konsekvenser.” Det handler om korruption på højt plan. Du kan bestille bogen her: Mørkelægning af mobilstrålingens konsekvenser.

 

Vaccination giver ikke flokimmunitet

Vaccine-pushere har hævdet, at vaccination giver flokimmunitet, således at hvis flertallet er vaccineret mod en sygdom, så vil smittespredning forhindres. Det virker dog ikke i praksis, bl.a. fordi vaccination kun giver immunitet af kortere varighed. Dette kan du læse mere om på side 4 i Vaccinationsforums seneste nyhedsbrev.

Vaccinationsforums nyhedsbrev sendes normalt kun til betalende medlemmer, men jeg har fået lov til at offentliggøre det seneste nyhedsbrev. Her kan du også læse om tvangsvaccination i forsvaret, hvor mindst 25% af soldaterne blev invalideret af golfkrigssyndrom som følge af en særdeles skadelig vaccine mod miltbrand. Læs mere om det på side 7 i Vaccinationsforums nyhedsbrev.

Hvis du ønsker at støtte Vaccinationsforum, kan du blive medlem for 225 kr. om året. Som medlem får du også adgang til rådgivning om vaccination og vaccineskader. Læs mere på vaccineinfo.dk.

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)