Apr 082018
 

Nye varer

Agnus Castus økonomiflaske: Vitex agnus castus (kyskhedstræ) er en plante, der især anvendes som tilskud af kvinder i forbindelse med menstruationsgener eller overgangsalder. Nu leverer Natur-Drogeriet udtræk af denne plante i en stor økonomiflaske med 200 ml. Bestil Agnus Castus her.

Kalium i kapsler: Kalium er et vigtigt mineral, der bidrager til vedligeholdelse af normalt blodtryk, muskelfunktion og nervesystem. Især hvis du dyrker sport eller sveder meget kan man miste en del kalium (og salt) med sveden. Kalium anvendes derfor mest i sommerhalvåret. Hidtil har vi kun haft kalium i tabletform med en del tilsætningsstoffer. Nu er formuleringen af Bethelsen kalium blevet forbedret, så det er i vegetabilske kapsler med et minimum af tilsætningsstoffer. Bestil Berthelsen Kalium her.

Probiotic Leaky G: Nyt tilskud med en unik sammensætning af mælkesyrebakterier og andre tarmbakterier fra NDS Engholm.

 

Gift fra Monsanto i opdrættet laks

Vidste du at opdrættet laks indeholder gift fra deres foder? Fisk i norske laksefarme får foder fra den danske fiskefoderfabrik i Thyborøn. Her tilsættes giftstoffet ethoxyquin fra Monsanto, da det har en antioxidant-virkning og hæmmer harskning af foderet. Dette giftstof er naturligvis forbudt at tilsætte i fødevarer og foder til dyr, men der er et smuthul i lovgivningen når det gælder foder til fisk. Det meste af giften ender i havet, hvor det forurener. Noget af giften findes i de spiseklare fisk, som man kan købe i supermarkedet. Her er det fundet i mængder langt over den tilladte grænseværdi.

I fiskeolietilskud til mennesker anvendes typisk naturlig E-vitamin som antioxidant, men det er åbenbart for dyrt for fiskefarmere.

Ovenstående er vist i dokumentarfilmen “Er fisk sundt” (54 min). Den bliv vist på DR for nogle år siden, men jeg er først for nyligt blevet opmærksom på den, efter at den blev vist på et amerikansk helse-website.

Af samme film fremgår det, at den asiatiske panga-fisk, der fås billigt i mange supermarkeder, opdrættes under kummerlige forhold i forurenet vand og gives meget antibiotika, der ender i havet.

Det er bedst at holde sig til vildtfangede fisk fra f.eks. Atlanterhavet. Fisk fra indre farvande som Østersøen er udsat for en del forurening, hvilket også fremgår af ovennævnte dokumentar. Det er også bedst holde sig til små fisk som sardiner, ansjoser og sild. Store fisk som f.eks. tun indeholder flere giftstoffer, fordi de er højt i fødekæden.

 

Mikrobølgestråling er en større skandale end tobak og asbest

Kim Horsevad har givet et interview på Familiekanalen om elektromagnetisk stråling. Her forklarer han, at forskningen viser klart øget forekomst af hjernekræft ved udsættelse for mikrobølger fra mobiltelefoner. Han viser dokumentation for, at 24 timers udsættelse for stråling fra en mobiltelefon er ligeså skadelig for levende celler som strålingen fra 1600 røntgenfotograferinger. Han demonstrerer hvordan strålingen fra en arbejdende mobiltelefon udsender tilstrækkelig energi til at få en diode til at lyse.

Den gode nyhed er, som han forklarer, at der findes langt mere sikker teknologi til trådløs kommunikation. Der bør lægges pres på producenter og myndigheder for at kræve den skadelige teknologi udfaset og erstattet med sikker teknologi. Indtil det sker, må det anbefales at anvende kablet internet og fastnet-telefoni i stedet for trådløse systemer. Mobiltelefoner bør kun anvendes kortvarigt i nødsituationer.

Kim Horsevad slutter med at fastslå, at trådløs teknologi er en større skandale end både tobak og asbest.

Se interviewet på Familiekanalen her (17 minutter).

Den 12. april er der høring om stråling på Christiansborg. Der kommer bl.a. seriøse professorer fra Sverige (Olle Johansson og Lennart Hardell), der har forsket i mikrobølgers skadelige virkninger.

Få mere information og råd til hvordan du kan beskytte dig fra Foreningen for elektro-hypersensitive (ehsf.dk).

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)