Jun 292013
 

Nye produkter

 • Cellesalte fra Allergica: Vi har hidtil kun haft cellesalte i tabletform. Pga. af stigende interesse har vi nu også flere cellesalte i flydende form fra den danske producent Allergica. Desuden har vi fået endnu en bog om cellesalte. Den kan også bruges som opslagsværk til at bestemme hvilken cellesalt, der skal anvendes i en given situation. Bogen hedder “Mineraler og Cellesalte” og er skrevet af Peer Bach Boesen. Hvis du er interesseret i en type cellesalt, som vi ikke har på lager, så lad os gerne vide det. Så kan vi hurtigt skaffe den.
 • Flydende E-vitamin: Ren E-vitamin fra Urtegaaden i fødevarekvalitet er udvundet af planteolier og indeholder en blanding af 4 forskellige varianter af E-vitamin (såkaldte tocopheroler). Den kan bruges som antioxidant i cremer, men er også velegnet til at smøre på huden i ren form.
 • Giftsuger: Skulle uheldet være ude og man bliver bidt af en slange, skorpion eller andet kryb, så kan “Aspivenin” giftsugeren anvendes som førstehjælp, indtil man kan få lægehjælp. Giftsugeren kan også anvendes efter insektstik. Den kan betjenes med en hånd. Den kan være god at have med, hvis man skal på ferie til steder, hvor der er fare for slangebid mm.
 • Jojobaolie: Denne olie er økologisk og koldpresset. Den anvendes til hudpleje, og er især egnet til tør og sensitiv hud.

 

Roundup og GMO skyld i mange sygdomme

Den amerikanske forsker Stephanie Seneff fra Masachusets Institute of Technology har for nyligt givet et interview, hvor hun forklarer hvordan glyphosat (aktivstoffet i Roundup) og genmodificerede organismer (GMOer) forårsager et utal af sygdomme. Glyphosat dræber livsvigtige tarmbakterier og fører til en lang række lidelser, bl.a.:

 • autisme
 • alzheimer
 • crohns sygdom
 • diabetes
 • fedme
 • fertilitetsproblemer
 • hjerte/kar sygdomme (bl.a. plak i blodårerne)
 • kræft
 • mangelsygdomme (bl.a. D-vitaminmangel og svovlmangel)
 • mentale problemer (depression, voldelig adfærd, ængstelse)
 • parkinsons syge
 • sclerose
 • tyktarmsbetændelse
 • utæt tarm

Det har vist sig, at bare 3 – 7 dage på en GMO-fri kost ofte håndterer mentale problemer. Også mave-tarm-lidelser kan ofte kureres ved at gå over til en GMO-fri kost.Glyphosat findes bl.a. i genmodificeret soja, der anvendes som foder til de fleste ikke-økologiske husdyr i Danmark. Kød, mælk og æg fra ikke-økologiske husdyr kan derfor indeholde rester af glyphosat.Endnu værre står det til med gen-modificeret majs, der udover glyphosat, også indeholder den såkaldte Bt-gift, som disse majsplanter selv producerer under opvæksten. Bt-gift dræber insekter ved at ødelægge maven på insekterne. Det har vist sig, at Bt-giften også forårsager små huller i mave-tarm-systemet hos dyr og mennesker. Utæt tarm medfører, at uønskede stoffer fra tarmen kan passere over i blodet med alvorlige konsekvenser for helbredet til følge.GMO-majs anvendes normalt ikke som foder i Danmark, men i visse Sydeuropæiske lande (bl.a. Spanien) og i adskillige lande uden for Europa anvendes GMO-majs i stor udstrækning som foder til husdyr. Danmark importerer bl.a. en del oksekød fra Sydamerika, hvor dyrene kan være fodret med GMO-majs. Kød fra sådanne dyr kan derfor indeholde Bt-gift.

På amerikanske slagterier har man erfaret, at tarmene fra de GMO-fodrede dyr er så skrøbelige, at de ikke kan anvendes til pølseskind. De går simpelthen i stykker. I et fodringsforsøg med grise blev der også fundet væsentlig større hyppighed af inflamation (betændelsesagtig tilstand) i maven hos GMO-fodrede grise sammenlignet med grise på GMO-frit foder.

Ref: Farmandranchfreedom.org (se fotos af svinemaver på side 8 i dokumentet)

Hvis du er interesseret i detaljerne om hvordan glyphosat og GMOer forårsager de ovennævnte sygdomme, så kan du se interviewet med Stephanie Seneff her (1:05 time på engelsk).

Stephanie Seneff har også udgivet en omfattende artikel om emnet sammen med A. Samsel. En dansk oversættelse af denne artikel findes i det seneste nummer af tidsskriftet “Mit helbred”. Abonnement på “Mit Helbred” kan bestilles på tlf. 98499888 eller på mail@mit-helbred.dk

For at undgå GMO, glyphosat og Bt-gift i maden er det sikrest at købe økologisk. I Sverige har landmændede besluttet ikke at bruge GMO-foder til deres dyr, så svensk-producerede fødevarer skulle også være fri for GMO, selvom de ikke er økologiske. Det ville sikkert gavne Dansk Landbrugs omdømme, hvis de også droppede GMO-foder.

 

Solbeskyttelse kan være farligere end solen

Undersøgelser viser at risikoen for hudkræft (herunder modermærkekræft) er størst under følgende omstædigheder:

 • på hudområder, der normalt ikke udsættes for sollys
 • ved brug af solbeskyttende lotion
 • hos personer, der bor langt fra ækvator
 • hos personer, der mest opholder sig indendøre

Solbeskyttende lotion beskytter mod solskoldning, men blokerer for dannelse D-vitamin i huden. Det indeholder ofte ingredienser, der gør mere skade end gavn. Derfor anbefaler jeg kun at bruge solbeskyttende lotion, når der virkelig er behov for det, og det skal helst ikke være særlig tit.

Reference: Nadine Artimes

Emnet er også behandlet på side 123 – 136 i “Kræft er ikke nogen sygdom” af Andreas Moritz.

 

Tilståelse: ADHD er en fiktiv diagnose

ADHD (hyperaktivitet) er en psykiatrisk diagnose, der ofte fører til medicinering med meget skadelige amfetamin-lignende medikamenter som f.eks. Ritalin. Den amerikanske psykiater Leon Eisenberg anses for at være manden, der opfandt diagnosen ADHD. Det er nu kommet frem, at før hans død tilstod han: “ADHD er et fortrinligt eksempel på en fiktiv sygdom.”

Ref.: World Public Union

Hvis børn er lidt for aktive, kan forkert kost sagtens være en medvirkende årsag. Som barn husker jeg en elev i min skole, der tit kunne være lidt for aktiv. Han fortalte, at han fik guldkorn til morgenmad. I spisefrikvarteret gik han ofte til bageren og købte en hindbærsnitte. Mon ikke det er svært at opføre sig ordentligt på den kost?

 

Sådan undgår du huller i tænderne

Tandsten kan føre til udvikling af tandsygdomme, bl.a. huller i tænderne. Men ikke altid. Tandsten er også observeret i primitive kulterer, hvor befolkningen ikke får huller i tænderne. For at tandsten kan forårsage huller i tænderne kræves en bestemt aktivering. Denne aktivering finder sted ved indtagelse af raffinerede kulhydrater som f.eks. sukker og hvidt mel. Kulhydrater i forbindelse med fiber har derimod ikke samme tendens til at forårsage huller. Frugtjuice f.eks. er rig på sukker, men fattig på fiber. For at undgå huller er det derfor klogt at spise hel frugt frem for at drikke juice, så man også får fiber. Dette forklarer tandæge Kevin Boyd i et interview med Dr. Mercola.

Kevin Boyd anbefaler også at man børster tænder i tvekulsurt natron frem for tandpasta. Tvekulsurt natron er basisk og neutraliserer derfor syre i munden. Det kan bl.a. købes hos materialister.

Ref.: Tandlæge Kevin Boyd

Tip: Hvis du vil forbedre smagen af tvekulsurt natron kan der tilsættes en anelse stevia.

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)