Feb 182018
 

Nye varer

Life Drink fra Terra Nova er et super food tilskud med et omfattende indhold af bær, urter, mælkesyrebakterier og fordøjelsesenzymer. Det er i pulverform og kan blandes i f.eks. vand, juice eller smoothies. Der er ingen tilætningsstoffer ud over de aktive ingredienser i dette produkt. Læs mere om Life Drink og bestil her.

Det er nu muligt at få smertelindrende plastre uden medikamenter. Dette plaster er udviklet til at lindre menstruationssmerter. Det virker ved at at reflektere kroppens infrarøde varmestråling tilbage ind i kroppen. Den ekstra varme fremmer blodkredsløbet og lindrer smerter forbundet med menstruation. Læs mere og bestil menstruationsplaster her.

I sidste måned fik vi bogen “Permakulturhaven“, som siden har været en af vores bedst sælgende bøger. Nu er der endnu en bog om emnet: “Den spiselige permahave” af Birgit Rothmann. Denne bog er mere omfattende og indeholder også en del opskrifter med de flerårige planter. Permakultur er den nye trend indenfor havebrug. Det er mindre arbejdskrævende end dyrkning af en-årige grøntsager, og jordens regnorme, gavnlige svampe og nyttige mikroorganismer gives gode betingelser, når de ikke forstyrres med gravning eller fræsning. Læs mere om bogen og bestil her.

Kan du godt lide lakrids, men vil være fri for at bade tænderne i sukker, så kan du nu få ren, økologisk lakrids. “Kingfisher” økologisk lakrids består udelukkende af lakrids helt uden tilsat sukker eller andre tilsætningsstoffer. Bestil ren lakrids her.

 

Spiselig plante i februar: Guldnælde

Guldnælde i februar måned

Efter at have læst bogen “Permakulturhaven” blev jeg opmærksom på, at vi har guldnælde i vores have. Guldnælde er i familie med døvnælde og brændenælde, men den brænder ikke, og så er den en stedsegrøn, flerårig urt. Den er også flot med sine brogede blade. Om sommeren får den gule blomster, der ligner døvnældens hvide blomster.

Den kan bruges i salat og andre retter med grønt. Det er en af de få spiselige planter, man kan finde ude i kulden her i februar måned.

Læs mere om spiselige planter året rundt i vore bøger om permakultur.

 

Nyt parti har gennemskuet medicinalindustrien. Vil du bakke dem op?

Mads Palsvig har stiftet partiet “Jorden Frihed Kundskab” (jfk21.dk). Han har tidligere arbejdet i finans-verdenen. Han har gennemskuet, at nationalbanker og pengeskabelse kontrolleres af private aktører fra magteliten. Nationalbanker kontrolleres kun sjældent af de nationer, de befinder sig i. Nationalbanker arbejder i høj grad for magtelitens særinteresser.

Palsvig har også gennemskuet kemi- og medicinalindustrien. Han vil sætte disse industrier uden for indflydelse i politiske beslutninger. Landbruget skal omlægges til økologi, og naturmedicin skal sidestilles med syntetisk medicin. Medicinalindustrien skal kunne stilles til ansvar for bivirkninger ved skadelige medikamenter. Som det er i dag, er medicinalindustrien fritaget for ansvar ved f.eks. vaccine-bivirkninger.

Når man læser partiprogrammet, så fremgår det tydeligt, at Mads Palsvig har sat sig grundigt ind i tingenes rette sammenhæng og udviklet politiske tiltag, der er til gavn for flertallet. Det er i modsætning til det nuværende system, hvor det på mange områder er en lille magtelite, der udnytter den brede befolkning til skade for folkesundhed, miljø og økonomi.

Læs partiprogrammet her: https://jfk21.dk/index.html

I helse-sammenhæng er bl.a. følgende punkter interessante:

Du kan bidrage til at få JFK opstillet ved næste valg ved at indsende en vælgererklæring. Læs hvordan du gør her: http://jfk21.dk/app.html

 

Tærte med sød kartoffel

Sød kartoffel tærte

Sød kartoffel vinder frem. Den er ikke i familie med den almindelige kartoffel. Sød kartoffel er en plante i snerlefamilien. Den indeholder sunde kostfibre, og det glykæmiske indeks er helt nede på 9, hvilket er meget lavt. Så man får ikke en pludselig stigning i blodsukkeret af at spise den. Den er også rig på A-vitamin og indeholder adskillige B-vitaminer og mineraler.

Jeg har lavet tærte med fyld af sød kartoffel og rå mandelbund. Se opskriften på sød kartoffel-tærte her.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)