Feb 262017
 

Nye varer

Baobabolie er en olie til hudpleje. I forhold til andre hudplejeolier trænger den hurtigt ind i huden, så den ikke fedter og ikke tilstopper porerne. Baobabolie er velegnet til tør, ødelagt og problematisk hud. Vores baobabolie er i økologisk kvalitet.

“Eco by Sonya” kokos-deodorant er en lækker deodorant fremstillet udelukkende af naturlige ingredienser, bl.a. økologisk aloe vera og tvekulsur natron. Den har en naturlig kokos-duft. Den udmærker sig ved at være helt fri for aluminium.

Pollengranulat fås nu i økologisk kvalitet. Den består af blomsterpollen, der er indsamlet af bier. Bierne anvender blomsterpollen som næringsrig føde til deres afkom og til bi-dronningen. Den næringsrige pollengranulat kan anvendes som drys på morgenmad, i smoothies og i salatdressing mm.

Spirulina er en næringsrig ferskvandsalge (tangplante). Den har hidtil været ret kostbar, men nu har vi skaffet ren spirulinapulver i økologisk kvalitet til kun 59 kr. for 100 gram. Bestil økologisk spirulina her.

 

Børnevaccination giver stærkt øget risiko for kroniske lidelser

En netop offentliggjort undersøgelse fra Jackson State University i USA viser alarmerende problemer med det amerikanske børnevaccinationsprogram. Adskillige lignende vacciner anvendes også i Danmark, dog ikke i samme omfang som i USA. Se vaccine-undersøgelsen her.

Undersøgelsen omfattede 666 børn, hvoraf 261 (39%) ikke var vaccineret.

Særlig interessant er tabel 3 over kroniske sygdomme på side 26 i undersøgelsen. Et uddrag fra tabellen er oversat her:

Lidelse                                      Vaccineret   Uvaccineret
Høfeber                                    10,4%           0,4%
Allergier                                    22,2%           6,9%
ADHD (hyperaktivitet)               4,7%             1,0%
ASD (autisme)                          4,7%             1,0%
Eksem                                       9,5%             3,6%
Indlæringsvanskeligheder         5,7%             1,2%
Neurologiske lidelser                10,5%           3,1%
Enhver kronisk lidelse               44%              24,9%

Tabel 6 på side 29 viser anvendelse af medicin og dræn i ørerne hos de 2 grupper. Et uddrag af tabellen er oversat her:

Medicinanvendelse                   Vaccineret   Uvaccineret
Allergimedicin                            20,0%          1,2%
Antibiotika seneste 12 mdr.       30,8%          15,4%
Febermedicin min. 1 gang        90,7%           67,8%
Dræn i ørerne                            3,0%            0,4%
ADHD-medicin                           1,7%            1,2%
Medicin mod anfald                   1,0%             0,4%

Retfærdigvis skal det nævnes, at de vaccinerede børn havde færre tilfælde af skoldkopper (chickenpox), kighoste (whooping cough) og røde hunde (rubella), men vaccinerne beskyttede ikke 100% mod disse sygdomme (se tabel 2 side 25).

Jeg kan ikke anbefale et vaccinationsprogram, der kun giver en vis beskyttelse mod nogle få sygdomme af kortere varighed, og som samtidig giver stærkt øget risiko for adskillige alvorlige kroniske lidelser, der kan vare hele livet.

Du kan læse mere om emnet i bogen “Vaccination” af Isac Golden.

 

Naturlig hudcreme er bedst for din hud

Hudcremer indeholder ofte konserveringsmidler, kunstig parfume og andre skadelige ingredienser. Det kan bl.a. være parabener, der er en gruppe af kræftfremkaldende konserveringsmidler. I stedet for creme kan man ofte anvende olier eller fedtstoffer til huden. David Wolfe anbefaler kakaosmør eller endnu bedre en blanding af 1 del kakaosmør til 1 del kokosolie. Se hvordan i denne 2 minutters video med David Wolfe.

Andre gode olier til huden er bl.a. olivenolie, jojobaolie, arganolie og baobabolie. Hudplejeekspert Nadine Artimes fremhæver jojobaolien som særlig velegnet, fordi dens egenskaber er meget lig det naturlige fedtstof i vores hud. Hudens naturlige fedtstof (talg) produceres i talg-kirtler i huden. I puberteten kan der forekomme en overproduktion af talg med bumser til følge. Jojobaolie kan dæmpe denne overproduktion og derved reducere problemet med bumser/akne. Omvendt, når man bliver ældre, nedsættes produktionen af fedtstof i talgkirtlerne og der er risiko for tør og revnet hud. Også her kan jojobaolien hjælpe ved at tilføre et supplement til det fedtstof, som huden har for lidt af.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)