Oct 182008
 

Mikrobølgestråling

I Danmark bliver mikrobølgestråling fra f.eks. mobiltelefoner, mikrobølgeovne, trådløse netværk mm. officielt anset for at være nærmest harmløst. Det er ikke holdningen i nabolande som Sverige og Tyskland. Det har Morten Julius Bøgh lavet et par videoer om, der kan ses på internettet. Der er også noget om psykiatrisk “behandling” og en organisation, der kalder sig Kræftens “Bekæmpelse” – ikke for sarte sjæle:

(Videoerne er ikke længere på de oprindelige links. Se Morten Julius Bøghs videoer på: http://www.sundtv.dk)

Her er nogle simple råd til at begrænse skadelig mikrobølgestråling:

  • Undlad at bruge mikrobølgeovn, og hold dig flere meter fra den, medens den kører, hvis du alligevel bruger den en gang i mellem.
  • Brug 2. generations mobiltelefon i stedet for 3. generations.
  • Brug fastnettelefon, når det muligt, i stedet for mobil.
  • Sluk for mobiltelefonen, når den kan undværes.
  • Brug kabelnetværk i stedet for trådløst netværk.

Især børn bør beskyttes mod disse stråler, da de er mest udsat.

 

Grønne planter for helbredet

Jeg har for nylig studeret et inspirerende foredrag af Victoria Boutenko fra Rusland. Medens hun boede i Rusland oplevede hun fødevaremangel, men hendes helbred var rimeligt. Så flyttede hun til USA med sin familie, og de fik alt hvad de kunne spise, men deres helbred blev værre og værre. Hendes mand var ved at dø af kræft, og hendes søn fik sukkersyge. Hun blev selv stærkt overvægtig. Hun begyndte at studere sammenhængen mellem kost og helbred, ændrede familiens kost, og de blev helbredt.

Hvad er menneskets naturlige kost? Siden mennesket opdagede ilden og begyndte at opvarme maden, har det spist en kost, der afveg fra det naturlige, som vores krop er indrettet til at leve af. Opvarmning ødelægger enzymerne i maden, så den ikke fordøjes optimalt. Menneskets nærmeste slægtning i naturen er chimpansen, der genetisk ligger meget tæt op ad mennesket. Chimpansens naturlige kost er sammensat nogenlunde således:

  • 50% frugt
  • 35% grønne blade fra over 100 forskellige planter
  • 10% bark, frø og marv (det indvendige i visse plantestilke)
  • 5% insekter

De grønne blade er noget af det mest næringsrige, man finder i naturen. De indeholder alle de essentielle aminosyrer og har et højt indhold af vitaminer, mineraler og essentielle fedtsyrer. Problemet med at spise dem i større mængder er, at de skal tygges meget grundigt for at resten af fordøjelsessystemet kan omsætte dem. Hvis man ikke tygger dem meget grundigt, vil de fylde meget i maven, og man vil kun være i stand til at spise mindre mængder. Chimpanser bruger 6 timer om dagen på at spise. Det har de fleste nok ikke tid til. Men de grønne blade kan blendes sammen med lidt vand og drikkes eller spises som en kold suppe. Hvis man ikke synes om smagen, kan man blende frugt i sammen med de grønne blade. Hvilke grønne blade kan bruges? De forskellige typer af salat, grønkål, bladbede, persille, mælkebøtte, fuglegræs, skvalderkål, græs, blade fra træer og buske (bøgeblade f.eks.). Masser af ukrudt er udmærket at spise. Det er bedst at spise et stort og varieret udvalg af blade. Men spis kun det du ved ikke er giftigt. Man skal f.eks. holde sig fra natskyggefamilien (kartoffelblade, sort natskygge, tomatblade mm). Overgangen fra “almindelig” mad til blade bør ske gradvist, så fordøjelsessystemet har tid til at omstille sig. 100% råkost er måske ikke nødvendigt for at opnå drastiske forbedringer af helbredet, men en smule salat til maden er nok utilstrækkeligt.

Kilde: “Greens can save your life” af Victoria Boutenko

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)