Mar 052011
 

Produktnyt

  • Lavendelolie: Ren æterisk olie, kan bl.a. anvedes som badeolie eller som naturlig luftfrisker i huset. Få dråber er nok.

 

Kildevand nær dig

Rent, naturligt kildevand anses af mange for at være det aller bedste vand, man kan drikke. Der kan dog være lokale forhold som forurening eller en uheldig mineralsammensætning i undergrunden, der gør at noget kildevand ikke er egnet til at drikke. For at hjælpe dig med at finde godt, naturligt kildevand i dit område, er findaspring.com blevet oprettet af Daniel Vitalis m.fl., der mener at naturligt kildevand er det eneste rigtige at drikke. Her kan du gå ind og finde kilder med godt drikkevand over hele verden. Foreløbig er der kun vist 3 kilder i Danmark (Arnakkekilden ved Silkeborg, Ravnkilde i Rold Skov samt en kilde ved Tjærby på Randersegnen). Det må vi hellere gøre noget ved, så hvis du kender en kilde med godt drikkevand et sted i Danmark, hvor der er offentlig adgang, så gå ind på findaspring.com og registrer den der.

Hvis du er interesseret i at vide mere om vands særlige egenskaber, så er Water – The Great Mystery en interessant video om emnet. I videoen er det forklaret hvordan omgivelserne påvirker vand og giver det struktur. Vandets struktur udgøres af vandmolekyler, der grupperer sig og danner mønstre afhængig af omgivelserne. Som forklaret i videoen, kan giftige omgivelser danne giftige vandstrukturer, der dog stadig kun består af rent vand. Omvendt kan sunde omgivelser give vandet helbredende egenskaber. Hvis du vil se hvad en mikrobølgeovn, en mobiltelefon, hård rockmusik, klassisk musik, negative følelser, positive følelser mm. gør ved vandets struktur, så får du svar i denne video. Der er stof til eftertanke.

 

Kan Monsanto få lov til at dyrke GM-sukkerroer på Lolland?

Kemi-koncernen Monsanto har søgt om tilladelse til at dyrke genmodificerede sukkerroer på Lolland. Denne sukkerroe er resistent overfor Monsantos ukrudtsmiddel Roundup, således at ukrudt kan bekæmpes med dette middel. Mere om det på okologi.dk. Der er dog blevet indført stop for GMO-roer i USA, så hvordan regner Monsanto med at få lov til at dyrke GM-roer i Danmark, hvis de ikke kan få lov i GMO-ernes hjemland, USA?

Udover konsekvenserne for miljøet, så kan det også føre til forbruger-boykot, hvis sukkerfabrikken på Lolland begynder at lave sukker fra disse roer.

At vi som forbrugere har stor magt, er Hirtshals Mejeri et godt eksempel på. De tog imod mælk fra gården Klovborg, der eksperimenterede med dyrkning af genmodificeret Roundup-resistent majs som kvægfoder. Omsætningen af mejeriets produkter blev efterfølgende halveret, og nu forlyder det, at Hirtshals Mejeri lukker.

Det er derfor tvivlsomt om sukkerfabrikken på Lolland vil overleve, hvis den ikke tager skarpt afstand fra GM-sukkerroerne.

 

Er MFR-vaccine sundhedsskadelig?

For nogle uger siden blev den britiske læge Dr. Andrew Wakefield hængt ud i medier verden over for svindel i forbindelse med hans forskning vedr. en MFR-vaccine (vaccine mod mæslinger, fåresyge og røde hunde). Han havde opdaget at vaccinen bl.a. førte til øget risiko for Chrons sygdom mm. Vaccinen var fremstillet af et britisk medicinalfirma. De britiske sundhedsmyndigheder valgte at overhøre Wakefields advarsler for at favorisere vaccinen fra det britiske medicinalfirma. Wakefield fik en artikel i det medicinske tidsskrift “The Lancet” om hans forskning. The Lancet trak for nyligt denne artikel tilbage. Men havde Andrew Wakefield svindlet? Formentlig ikke. Han kom bare til at lide under medicinalindustriens økonomiske interesser. Han har fået lov at forsvare sin forskning flere steder, bl.a. på wesupportandywakefield.com.

 

Smertestillende håndkøbsmedicin er fyldt med hormonforstyrrende stoffer

Her i Danmark er den tidligere forskningsleder på Rigshospitalet Henrik Leffers også blevet dårligt behandlet i lighed med Andrew Wakefield. Det skete, efter at Henrik Leffers opdagede, at nogle typer håndkøbsmedicin, bl.a. Panodil, indeholder mere hormonforstyrrende stof i en enkelt pille, end hvad en gravid kvinde får ind i kroppen fra andre kendte kilder (som ftaleter i nogle typer plastic og parabener i cremer mm.) i løbet af en 9 måneders graviditetsperiode. Henrik Leffers offentliggørelse af hans forskningsresultater, har nu ført til, at han er blevet fyret ifølge videnskab.dk

 

Naturligt rengøringsmiddel

Vil du helst slippe for diverse kemiske rengøringsmidler i køkkenet? Det er også det nemmeste, for så slipper man for at skylle grundigt efter med rent vand for at fjerne resterne fra rengøringsmidlet, for der er ingen grund til at bekymre sig om dem, hvis det er harmløse, naturlige ingredienser. Chris Taylor fra Power4Home fortæller i denne video hvordan man laver sit eget naturlige universelle rengøringsmiddel. Udfra videoen har jeg udarbejdet denne opskrift på universalrengøring. Det er billigt, nemt og hurtigt at lave sit eget rengøringsmiddel på den måde.

Chris Taylor har også en løsning til en naturlig afløbsrens. Opskriften på dansk finder du her.

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)