Mar 222008
 
Mange lader sig vaccinere mod influenza. Men ved de, at en typisk injection med influenza-vaccine indeholder 25 mcg af det særdeles giftige tungmetal kviksølv? Det er også tidligere kommet frem, at lægerne på neurologisk afdeling på Rigshospitalet nægter at lade sig vaccinere mod influenza, da de har set de alvorlige vaccinationsskader, som det kan forårsage i nogen tilfælde.
Alvorlige bivirkninger, der kan forekomme ved vaccinationer er bl.a. demenssygdomme, ADD, depression og nervesygdomme.
Tilbud om gratis vaccination mod livmoderhalskræft behandles i Folketinget og mange partier går ind for gratis vaccination. Men er det nu fornuftigt at smide penge ud til det? Som Vitaminforeningen pointerede allerede i 2006, så er livmoderhalskræft i meget stærk tilbagegang. Så er der overhovedet nogen grund til bekymring?
Og hvor mange vaccinationsskader vil en massevaccination mod livmoderhalskræft forårsage? Kan bivirkningerne overhovedet opveje fordelene?
Var det ikke bedre at give skattelettelser i stedet for gratis vaccinationer, så folk kunne få råd til en bedre livsstil med sundere fødevarer og styrket immunforsvar?
Husk at i Danmark er vaccination frivilligt, så hvis din læge eller en anden siger, at du eller dit barn skal vaccineres, så er det forkert. Det bestemmer du selv.

  One Response to “Kviksølv i influenzavaccine”

  1. Ifølge Statens Seruminstitut er der ikke kviksølv i influenza vaccine siden 2004.

    Indeholder influenzavaccinen kviksølv?

    Nej. Siden 2003/2004 sæsonen har sæsoninfluenzavacciner, der er blevet anbefalet i Danmark, ikke indeholdt kviksølv (thiomersal) som konserveringsmiddel.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)