Jun 252017
 

Nye varer

Mange opholder sig udendørs og tager ud i naturen om sommeren. Der plages man nogen gange af myg, men det er der råd for: Prøv vores nye “Eco by Sonya” anti-myggespray med økologiske æteriske olier, der holder myg på afstand.

Et andet råd er stærk B1-vitamin. Nogen har erfaring for, at myg ikke bryder sig om at stikke, hvis man har taget stærk B1-vitamin.

 

Rå manuka honning: Den populære manuka honning fås nu i raw food kvalitet. Dvs. at den ikke er varmebehandlet. Derved bevares enzymerne i honningen intakt. De naturlige enzymer, der findes i raw food, fremmer fordøjelsen. Bl.a. derfor er raw food i de fleste tilfælde bedre end varmebehandlet mad.

Vores rå manuka honning kommer fra Green Bay Harvest i New Zealand. Det er et familiefirma, der som de eneste leverer rå manukahonning til det danske marked.

 

Vegansk D3-vitamin: Naturligt D3-vitamin udvindes traditionelt af fedt fra fåreuld. Fedtet bestråles med ultraviolet lys, hvorved der dannes D3-vitamin i fedtet. Får skaffer deres D3-vitamin ved at slikke fedtstoffet af deres uld, efter at solen har bestrålet det. Veganere, der har brug for D-vitamin, har hidtil måttet nøjes med D2-vitamin, der ikke optages så godt og ofte er syntetisk fremstillet. Ny har Biosym vegansk D3-vitamin på markedet i Danmark. Det er udvundet af vildtvoksende lav. Lav er en alge (en slags tangplante), der vokser på landjorden i symbiose med en svamp. Lav er i stand til at danne D3-vitamin ved bestråling med ultraviolet lys. Biosyms Veg D3 indeholder hele 75 mcg. D3-vitamin pr. kapsel. Bestil Veg D3 her.

 

Hamp sugetabletter: I sidste måned fik vi hamp-kapsler med ren, frysetørret hampjuice. Nogen mener, at de aktive stoffer i hampen optages bedst gennem slimhinderne i munden. Derfor tilbyder vi nu også hampjuice i sugetabletter.

 

Efter nogen tids fravær er Alfa-Lipon tilbage på markedet. Alfa-liponsyre er en antioxidant og kategoriseres nu som et kosttilskud. I den nye Alfa-Lipon er der tilsat C-vitamin og E-vitamin. Bestil Alfa-Lipon her.

 

Kejserens nye vaccine

Som beskrevet i tidligere nyhedsbreve, bl.a. mit februar-nyhedsbrev, viser nyere forskning, at nogle vacciner kan forårsage allergier, autisme, hyperaktivitet, indlæringsvanskeligheder mm.

Nogle medier fortsætter med upassende anbefalinger af farlige vacciner til børn, selvom det har vist sig, at disse vacciner skader mere end de gavner. Også myndighederne fortsætter med at anbefale problematiske vacciner.

For at gøre opmærksom på det latterlige i disse anbefalinger skrev jeg en lille historie med inspiration fra “Kejserens nye klæder” af H. C. Andersen. Du kan gratis hente og læse “Kejserens nye vaccine” her. I slutningen af dokumentet er der resultater fra videnskabelige undersøgelser, der dokumenterer skadevirkninger fra nogle af de mest anvendte vacciner. Dokumentet fås også på engelsk her: “The Emperors New Vaccine“. Det kan de have brug for i lande som Australien og USA, hvor der nærmest er vaccinetvang i nogen stater.

Del gerne for at gøre flest mulig opmærksom på vacciners bivirkninger.

 

Ideer til sund og nem morgenmad

Akupunktør og bevægelsespædagog Catrine Marcussen har en lille video på YouTube med gode ideer til morgenmad. Der er forslag til både lettere og mere fyldig morgenmad. Et af hendes forslag er chiagrød. Se hvor nemt det laves i hendes morgenmadsforslag herChiafrø bestiller du her. Hun forklarer også, at hvis ikke man er sulten, så er det bedst at vente med at spise. Hvis man f.eks. står tidligt op om morgenen, og ikke er sulten, så er det bedre for organismen at udsætte morgenmaden til lidt senere på formiddagen.

Selv spiser jeg som regel morgenmad en time efter jeg er stået op. Min morgenmad består ofte af rå boghvedekerner med solsikkekerner, sesamfrø og græskarkerner. Jeg sætter frøblandingen i blød i vand i ca. 12 timer et par dage i forvejen. Efter iblødsætning hældes vandet fra og frøene skylles i en si. Så får de lov at spire i 36 – 48 timer med vanding morgen og aften. Der når at komme spirer på nogle af frøene, men ikke alle. Man skal ikke lade disse frø spire for mange dage, da der ellers er risiko for svamp. Jeg tilsætter en spiseskefuld rå risprotein eller hampprotein lige inden servering.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)