Oct 012015
 

Nye varer

Læge og professor Peter Gøtzsche har for nyligt udgivet bogen “Dødelig psykiatri og organiseret fornægtelse“. Du kan nu få bogen hos helseudsalg. Der er stort behov for denne bog nu, eftersom dødsfald fra psykiske lidelser er 3-doblet fra 1995 til 2013, medens dødsfald fra fysiske sygdomme generelt er faldet i samme periode ifølge Dødsårsagsregistret. Peter Gøtzsche blev interviewet om emnet for nogle måneder siden på den amerikanske TV-station “In the NOW”, hvor de alvorlige bivirkninger fra psykofarmaka blev omtalt. Men der er håb forude, for salget af antidepressiv medicin er faldet kraftigt i de seneste år, som det vises i en statistik i interviewet. Læs mere om bogen og bestil den her. “Antidepressiv medicin” er en noget misvisende betegnelse for den slags medicin, eftersom en af de mest almindelige bivirkninger er depression!!! Læs mere om det i “Dødelig psykiatri og organiseret fornægtelse“.

 Fibre Smart er et nyt fiberprodukt, der anvendes til fremme af normal tarmfunktion og vægttab. Det er et alternativ til produkter med loppefrøskaller som f.eks. Husk. Hos nogen personer er loppefrøskaller ikke optimalt, og her kan Fibre Smart være en bedre løsning. Produktet består hovedsagelig af hørfrø, og der er tilsat forskellige andre nyttige urter. Læs mere om Fibre Smart og bestil det her.

Lito olie er dansk-produceret hybenkerneolie fra Hyben Vital på Langeland. Denne hybenkerneolie udmærker sig ved at være koldpresset, så de gode egenskaber i olien bevares bedst muligt. Denne olie er et eksklusivt hudplejeprodukt til tør og skadet hud. Den kommer i en flot glasflaske med gyldent låg, så det er også en fin gaveide. Der er indbygget pipette i låget til nem dosering.

 

HPV-vaccinen forårsager livmoderhalskræft

I en artikel af Carsten Vagn-Hansen i helsebladet “Naturli” nr. 6 2015 kan man læse, at der er en stor stigning i dødsfald pga. livmoderhalskræft hos kvinder under 30 år. Det er i den aldersgruppe, at de HPV-vaccinerede piger befinder sig. Kan man konkludere andet, end at HPV-vaccinen ikke forebygger livmoderhalskræft, men i stedet øger risikoen? Og hvad skal man mene om Sundhedsstyrelsen, der endnu ikke har fjernet vaccinen fra markedet, for ikke at tale om “Kræftens Bekæmpelse”, der stadig anbefaler vaccinen?

I denne tid reklamerer en del butikker med, at de støtter “Kræftens Bekæmpelse”. Man kan passende boykotte disse butikker og meddele, at man ikke vil handle der, så længe en del af pengene går til “Kræftens Bekæmpelse”.

Sundhedsstyrelsen har for nyligt meddelt, at man nu skifter HPV-vaccinen af mærket “Gardasil” ud med et andet fabrikat (“Cervarix”), fordi det er billigere. Men Cervarix har heller ikke noget godt rygte. Man har brugt den i nogle år i Japan, men der anbefaler sundhedsmyndighederne den ikke længere pga. alvorlige bivirkninger.

Jeg var for nyligt til foredrag med Dorthe Lis Lindgaard-Thomsen, der bl.a. arbejder som healer og underviser. Hun forklarede, at det er ret meningsløst at vaccinere mod virus som f.eks. HPV, fordi virus hurtigt muterer og dermed forandrer sig, så vaccinen ikke vil virke. Af samme årsag nytter det ofte heller ikke at vaccinere mod influenza. Desuden skader vacciner immunforsvaret, så man bliver mere modtagelig for infektionssygdomme.

HPV-vaccinen er nok den mest skadelige vaccine på markedet. Det skyldes måske, at den også indeholder gen-modificere ingredienser. Gen-modificerede organismer er berygtede for at danne fremmede stoffer, som vores organisme ikke er i stand til at håndtere.

 

En god tarmflora forebygger diabetes

Et stort studie udført af Syddansk Universitet og Gentofte Sygehus har fundet, at der er en klar sammenhæng mellem indtag af antibiotika og udvikling af type 2 diabetes. I studiet fandt man et øget forbrug af antibiotika op til 15 år før diabetes-diagnosen. Ref: Syddansk Universitet (siden er flyttet eller ikke længere tilgængelig)

Det er velkendt, at antibiotika dræber gode tarmbakterier, der er vigtige for vores helbred. Ukrudtsmidlet Roundup, der oprindelig blev patenteret som et antibiotikum, er også særdeles skadeligt for tarmfloraen. Rester af Roundup kan findes i mange ikke-økologiske fødevarer som f.eks. mælkeprodukter, kød, kornprodukter, bønner, linser mm. Antibiotika bør derfor kun anvendes, når det er nødvendigt, og det er klogt at begrænse Roundup-indtag ved overvejende at spise økologisk.

Læs mere om sammenhængen mellem diabetes og tarmflora, og hvordan du genopbygger en sund tarmflora i mit nyhedsbrev fra maj 2015.

 

Årets helseprodukt 2015

Ved den årlige Helsam-messe i september blev Årets Helseprodukter kåret. I år gik priserne til disse produkter:

  • Årets helseprodukt: Coffee Diet fra New Nordic Healthcare. Dette tilskud anvendes ved ønske om vægttab. De aktive ingredienser er grøn kaffe og plantefibre, der giver en øget følelse af mæthed.
  • Årets helse-fødevare: Fibersirup fra Funktionel Mad. Dette naturlige sødemiddel består af en slags plantefibre med sød smag. Det kan anvendes i stedet for alm. sukker og sirup.
  • Årets hudplejeprodukt: Weleda Sea Buckthorn Hand Cream. Denne creme indeholder økologisk havtorn, og er fri for kunstige tilsætningsstoffer.

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)