Feb 032013
 

Nye Produkter

  • Alge-olie: Til dem, der ønsker et vegetabilsk alternativ til fiskeolie, har Nordic Naturals denne nyhed, der indholder omega-3 fedtsyrer fra havalger. Også kapslerne er vegetabilske.
  • Amerikansk olie (castor oil) er presset af frøene fra den tropiske kristpalme. Den er især beregnet til huden. Nu har vi den i økologisk, koldpresset kvalitet.
  • Aloe Vera juice, økologisk: Fra Pukka Herbs i England har vi fået denne Aloe Vera juice, der udmærker sig ved at være økologisk og helt uden kunstige konserveringsmidler. Den er konserveret med naturlig, planteudvundet citronsyre.
  • C-vitamin, naturlig: Hos Pukka Herbs går man ind for at kosttilskud skal være fremstillet af naturlige, vegetabilske ingredienser helt uden kunstige tilsætningsstoffer. Vi har nu deres naturlige C-vitamin på lager, der indeholder naturlig C-vitamin fra blandt andet acerola-bær, amla-bær og hyben.
  • Stærk K2-vitamin: Dansk Farmaceutisk Industri har fremstillet et nyt, stærkt K2-vitamin tilskud med 45 mcg. pr. kapsel. Dette tilskud udmærker sig ved at være dejligt fri for de ofte benyttede, men muligvis problematiske tilsætningsstoffer som f.eks. magnesiumsterat, siliciumdioxid mm. Tilmed er det økonomisk sammenlignet med andre K2-vitamintilskud på markedet. Her er beviset på, at det kan lade sig gøre at fremstille kosttilskud uden de udskældte tilsætningsstoffer til en rimelig pris.
  • Omnimini med K2: Biosym har forbedret deres “Omnimini” børnevitamin-tilskud, så det nu også indeholder K2-vitamin.

 

Kongehuset er involveret i psykiatri-industrien

Kongehuset har længe været involveret i medicinalindustrien. Dronning Margrethe er protektor for Kræftens Bekæmpelse, der bl.a. skubber kraftigt på, for at få kvinder til at tage imod den farlige HPV-vaccine mod livmoderhalskræft. Mere om HPV-vaccinen her. Kræftens Bekæmpelse står også i ledtog med elektronikfirmaet Phillips, der fremstiller mammografiudstyr. Mammografi (røntgenundersøgelse af bryster for at opdage kræft) udsætter kvinder for så kraftig røntgenstråling, at det i sig giver betydelig risiko for kræft. Læs mere om mammografi her. Phillips var hovedsponsor til “Støt brysterne”-kampagnen fra Kræftens Bekæmpelse.

Kronprinsesse Mary er protektor for Hjerteforeningen. Læs om Hjerteforeningens uetiske opreklamering af kolesterolsænkende medicin her.

Jeg har hidtil undladt at kritisere kongehusets involvering, da der trods alt kan findes enkelte nyttige aktiviteter hos ovennævnte organisationer. Men bægeret flød over, da jeg blev opmærksom på at kronprinsessen nu også er protektor for Psykiatrifonden og Landsforeningen Sind. Det er muligt, at kongehuset er under upassende indflydelse fra Erik Norman Svendsen, der sidder i Psykiatrifondens præsidium (ledelse) og samtidig er kongelig konfessionarius (sjælesørger).

Jeg kender selv til adskillige tilfælde i min omgangskreds, der har været udsat for psykiatriens ødelæggende medicin og behandlinger. Mere information om psykiatri kan du finde på mit website psychinfo.dk.

 

Flere naturlige kosttilskud, tak

Som beskrevet i starten af dette nyhedsbrev, har vi fået flere naturlige kosttilskud fra Pukka Herbs i England, der er fri for enhver form for kunstige ingredienser. Også Dansk Farmaceutisk Industri er ved at komme med på vognen med deres nye tilskud af K2-vitamin. Vi har adskillige andre tilskud (f.eks. chlorellaspirulinahybenpulver mm.), der er uden kunstige ingredienser.

Hvorfor er kosttilskud uden kunstige tilsætningsstoffer at foretrække? Det har Brian Clement skrevet en bog om med titlen “Supplements Exposed” (Kosttilskud Afsløret), som jeg for nyligt har læst. Nogle af de mest almindelige tilsætningsstoffer er fyldemidler som siliciumdioxid, magnesiumstearat m.fl., der kan forstyrre fordøjelsen. Farvestoffet titaniumdioxid, der farver hvidt, er heller ikke ønskværdigt, da det kan hæmme immunforsvaret.

Brian Clement har været med til at udforme en ny standard for kosttilskud kaldet “NOS” – Naturally Occuring Standard. For at leve op til denne standard må kosttilskud kun indeholde naturlige fødevareingredienser i organisk form. Calciumcarbonat, der ofte anvendes i billige kalktilskud, lever således ikke op til NOS (heller ikke hvis det kommer fra østersskal eller æggeskal), da det ikke er i organisk form, optages dårligt af den menneskelige organisme og kan give bivirkninger i form af kalkaflejringer på uønskede steder i kroppen.

Jeg vil anbefale producenter af kosttilskud og naturmedicin at læse “Supplements Exposed” og begynde at omstille deres produktion i retning af naturlige kosttilskud så vidt som muligt. Jeg erkender, at det kan være vanskeligt at finde naturlige kilder til visse typer kosttilskud, men uønskede tilsætningsstoffer som syntetiske fyldemidler og farvestoffer kan helt undgås, hvilket adskillige producenter af kosttilskud allerede har præsteret. “Supplements Exposed” kan købes på nettet. Jeg er selv begyndt at modtage forespørgsler på naturlige kosttilskud og forventer øget efterspørgsel efter sådanne tilskud i fremtiden, så derfor denne opfordring til producenterne.

 

Grandprix-vinder ved, at jordforbindelse virker

Jeg har tidligere skrevet om fordelene ved at være jordforbundet her. Emmelie de Forest, der vandt det danske Melodi Grand Prix i sidste uge, kender også til fordelene ved jordforbindelse. Hun optrådte med bare fødder. Og hun har normalt bare fødder, når hun optræder, for hun føler sig mere rolig og klarer sig bedre, når hun er jordforbundet. Se eller gense Emmelie optræde barfodet med sin vindersang i Herning her.

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)