May 062013
 

Nye produkter

  • Økonomisk argan-olie fra Cosmos: Vi importerer nu hudplejeolier fra Cosmos, der har specialiteter fra Marokko. Det betyder, at du nu kan få ren jomfru-arganolie til en meget favorabel pris. Den kommer i en praktisk sprayflaske til kun 79 kr. for 100 ml. Arganolie er en god gaveide til Mors Dag.
  • Figenkaktusolie: Fra Cosmos kan du nu også få den helt unikke anti-age figenkaktusolie. Den er især beregnet til ansigtet. Også en fin gaveide til Mors Dag.
  • Magnesiumolie er en helt ny måde at få magnesium på. Den består af magnesiumklorid opløst i vand og anvendes udvortes på huden. Olien er især beregnet til ømme muskler, f.eks. i forbindelse med sport eller hårdt fysisk arbejde. Den virker ved at magnesiumindholdet optages effektivt gennem huden og hurtigt kommer hen, hvor kroppen har behov for magnesium. Den optages 5 gange hurtigere end magnesium i tabletter til indtagelse. Olien skal bare masseres ind i huden over på det ømme område. Prøv den, hvis du nogen gange bliver øm i ryg, ben, skuldre etc.
  • Melbrozan Classic er et nyt tilskud med pollen, gelé royal og vitaminer. Det er især beregnet til kvinder i overgangsalderen. Lige nu kan du få det til kun 275 kr.

 

Gode råd til forebyggelse af brystkræft

En video med Nadine Artimes er fornyligt offentliggjort, hvor emnet er brystkræft. Nadine fraråder mammografi-screening fordi proceduren udsætter brysterne for meget kraftig røntgenstråling (1000 gange mere end alm. røntgenfotografering) og fordi brysterne trykkes sammen med et tryk på omkring 18 kg. Den kraftige stråling giver øget risiko for kræft, og sammentrykningen giver risiko for at en evt. kræftsvulst spredes.
Nadine nævner nogle risikofaktorer for brystkræft, som jeg har kommenteret på:
  • Østrogenlignende stoffer: Disse omfatter bl.a. hormonforstyrrende stoffer i visse typer plastic samt visse metaller, bl.a. aluminium. Til opbevaring af føde- og drikkevarer bør man derfor undgå hormonforstyrrende plast-materialer og aluminiumsdåser. Deodorant med aluminium bør ligeledes undgås.
  • Tungmetaller: Kviksølv fra bl.a. amalgamfyldninger er det klogt at begrænse. Hvis du skal have en amalgamfyldning skiftet, er det vigtigt at tandlægen tager de nødvendige forholdsregler for at undgå, at du kommer til at indtage rester af amalgam, når den gamle fyldning bores ud. Nye fyldninger bør aldrig laves af amalgam. Plast er et bedre alternativ. Der findes i dag plast-fyldematerialer med et højt keramisk indhold, der gør dem slidstærke og langtidsholdbare.
  • Halider: Dette er en gruppe af kemiske forbindelser, der bl.a. omfatter fluor- og klorforbindelser. Meget sundhedsskadelige halider er bl.a. natriumfluorid, som findes i fluorholdig tandpasta, og klorforbindelser, som anvendes til desinfektion af vand i svømmehaller og visse steder også i vandværksvand. Undgå derfor tandpasta med fluor, og begræns badning i klorvand (klor optages også gennem huden). Er du i udlandet på et sted, hvor der er klor i vandværksvandet, så kan en filterkande reducere klorindholdet.
  • Candida: Undgå at denne svamp udvikler sig og tager overhånd i tarmsystemet. Det gøres bl.a. ved at begrænse indtagelse af raffinerede kulhydrater og sukker. Du kan læse mere om dette i bogen “Candida – mad som middel“.
Referencer:

 

De 4 essentielle fødevarer i vegansk kost

Af sundhedsmæssige, miljømæssige og ideologiske årsager er der mange fordele ved hovedsagelig at indtage rå, veganske, økologiske fødevarer. Hvis man vælger en 100% vegansk kost, er der 4 essentielle fødevarer, som man helst skal inkludere i kosten for ikke at mangle noget. De 4 fødevarer er:

Ref: “Hippocrates LifeForce: Superior health and longevity” af Brian R. Clement

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)