Sep 032018
 

Nye varer

Jim Lyngvild Denmark har for nyligt sendt en serie af avancerede kosttilskud på markedet:

Stay Powerful” indeholder vitaminer og præstationsfremmende urter for udholdenhed, styrke og kondition. Der er også tilsat kreatin, der er et organisk stof, som indgår i energiomsætningen i musklerne. Stay Powerful er en energibooster, der især er rettet mod sportsfolk, der stræber efter at komme op på højeste niveau.

Stay Viking” er en unik kombination af koncentreret fiskeolie og urterne aronia, havtorn og rosmarin. Omega-3 fedtsyrerne bidrager til normal funktion af hjerte, hjerne og syn.

Stay Young & Beautiful” er et antiage produkt med urter, vitaminer og mineraler til vedligeholdelse af hud, hår og negle. Der er også tilsat kollagen, der er et proteinstof, som indgår i knogler, bindevæv og støttevæv.

 

Smartmeter dræbte hamstere

En dyrebutik i Norge oplevede at deres hamstere døde efter at elselskabet havde installeret et såkaldt smartmeter 50 cm. fra buret.
Kilde: Einarflydal.com

Trådløse smartmetre udsender skadelig mikrobølgestråling. Det er derfor en skandale at elselskaberne installerer disse. Hvis du er så heldig, at du endnu ikke har fået et smartmeter, så har EHS-foreningen lavet et fint skilt, som du kan udskrive og hænge op ved din elmåler. Se skiltet her: http://ehsf.dk/images/Smartmeter-opslag.pdf. Det skulle holde smartmeter-installatøren på afstand.

Hvis du allerede har fået et smartmeter, så er det muligt at begrænse strålingen vha. afskærmning med metal. Bl.a. kan et fintmasket insektnet af metal anvendes. Man kan også få en speciel skærmende maling og skærmende stof. Endvidere er der mulighed for at få en antenne til smartmeteret, der skulle reducere strålingen væsentligt. EHS-foreningen er behjælpelig med yderligere vejledning.

Jeg ser frem til den dag, hvor elselskaberne kommer ud og fjerner de dødbringende trådløse smartmetre.

 

Sammenhæng mellem inflammation og depression

Der er fundet forhøjet niveau af inflammation hos deprimerede. Det er derfor sandsynligt at inflammation kan være medvirkende årsag til depression.
Kilde: Ugeskrift for læger 20. august.

Inflammation er en betændelseslignende tilstand, der kan forårsages af usund livsstil. Det anbefales derfor at begrænse indtag af junkfood for at undgå depression.

 

Censur: Googles storhed og fald

Den frie presse er under pres. De såkaldte mainstream medier er i høj grad kontrolleret af industrielle interesser, bl.a. medicinalindustrien, hvilket ses af deres måde at fremlægge information på. F.eks. har Jysk-Fynske Medier, som jeg selv holder øje med, udsendt masser af “gratis reklame” for den skandaløse HPV-vaccine. Jeg anser derfor ikke disse medier som del af den frie presse.

Til den frie presse regner jeg medier som f.eks. amerikanske Infowars, Natural News, Mercola og mange flere. Her i Danmark har vi f.eks. TV fra en anden planet, Radio Frihed, Psykiatriavisen, Mayday-info og Mit Helbred som eksempler på den frie presse.

Den frie presse har hidtil anvendt youtube, facebook og lignende kanaler til at få budskaber ud. Søgemaskinerne spiller også en stor rolle.

I sidste måned valgte Google, der ejer youtube, at bortcensurere Inforwars, så denne kendte amerikanske nyhedskanal ikke længere kunne sende nyheder ud via youtube. Infowars har gjort meget for at gøre opmærksom på skandaløse forhold (f.eks. skadelige vacciner, pesticider og mikrøbølger), som de fleste af os påvirkes af. Infowars informerer også om anvendelse af naturmidler mod forskellige lidelser.

Også Natural News blev bortcensureret fra youtube. Derfor har Mike Adams, der står bag Natural News, oprettet en ny videotjeneste: real.video. Her kan man uploade og se videoer ligesom på youtube, men uden at blive udsat for urimelig censur. Infowars, Natural News og mange flere er nu begyndt at lægge deres informationsvideoer på real.video i stedet for youtube.

Ifølge Natural News udøver Google også censur på søgeresultater i deres søgemaskine, og selv browseren Google Crome censurerer hvad der kan vises på skærmen. Også Firefox browseren har indført censur. Sociale medier som facebook er også blevet taget i at udøve censur.

Blandt søgemaskiner, der ikke udøver urimelig censur, og som tilmed ikke overvåger og udspionerer alt hvad du foretager dig på nettet kan nævnes duckduckgo.com, som anbefales af flere fra den frie presse.

Som browser kan man bruge vivaldi.com eller brave.com i stedet for Chrome eller Firefox. Vivaldi.com er som standard på dansk, når du downloader den i Danmark. Jeg har selv brugt den i nogen tid nu med godt resultat. Brave.com skulle være mindst dobbelt så hurtig som Chrome.

Det er glædeligt, at vi kan vælge disse tjenester, der ikke udøver urimelig censur.

 

Større forekomst af livmoderhalskræft hos vaccinerede

Ifølge et svensk studie viser det sig nu at forekomsten af livmoderhalskræft hos de vaccinerede årgange er højere end hos de ældre, ikke-vaccinerede årgange. Hos kvinder over 50 år fik ca. 15 ud af 100.000 livmoderhalskræft. Dette niveau har været nogenlunde uændret fra 2006 til 2015. Hos de yngre årgange fra 20 – 49 år. er forekomsten af livmoderhalskræft derimod steget fra ca. 12 pr. 100.000 i år 2006 til 17 pr. 100.000 i år 2015. Det er de yngre årgange, der har fået tilbudt vaccinen. Det ser således ud til at vaccinen fremmer livmoderhalskræft i stedet for at forebygge. Dertil kommer de alvorlige bivirkninger, som mange har oplevet pga. HPV-vaccinen.
Ref: Indian Journal of Medical Ethics, 30 april 2018

Studiet blev efterfølgede trukket tilbage med den begrundelse at forfatteren havde anvendt pseudonymet Lars Andersson i stedet for hans rigtige navn. Han var bange for at blive fyret af hans arbejdsgiver i det svenske sundhedsvæsen, hvis hans identitet blev kendt. Han gjorde dog opmærksom på sin sande identitet overfor Indian Journal of Medical Ethics.

Her i Danmark mistede læge Stig Gerdes sin autorisation efter at han gjorde opmærksom på alvorlige bivirkninger ved HPV-vaccinen.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)