Nov 042018
 

Nye varer

Økologisk proteinpuver med superfoods: Fra Lifefood kan du nu få økologisk, vegansk raw proteinpulver med tilsatte superfoods. Den fås i 3 varianter:

Proteinpulver kan anvendes som drys på morgenmad, i smoothies eller bare blandet i vand.

 

Økologisk mad reducerer forekomst af kræft

Et stort fransk studie med 68.946 deltagere har nu vist, at forekomst af kræft reduceres ved at spise økologisk i stedet for konventionelt. Særligt bemærkelsesværdig var forekomsten af non-Hodgkin lymfom (en art lymfekræft), hvor der var en reduktion på 73% i gruppen, der spiste økologisk.

Kilde: Økologisk Landsforening

 

Sammenhæng mellem diabetes, fruktose og vaccination

Den kendte amerikanske naturlæge Dr. Gabriel Cousens har stor succes med at kurere diabetes 2 patienter. I et foredrag forklarer han, at siden introduktionen af fruktose i fødevareindustrien, er forekomsten af diabetes 2 steget med hele 2100%! Den store synder er formentlig den industrielt fremstillede majssirup, der har et højt indhold af fruktose. Majssirup anvendes som sødemiddel i bl.a. sodavand og andre søde drikkevarer.

Endvidere har forskning vist at børnevaccination øger forekomsten af diabetes 1 med 60%. Det er endnu en god grund til at fravælge vaccination.

Ref: Dr. Gabriel Cousens (5 min. video på engelsk)

Fruktose findes naturligt i frugt, men er her bundet til fiber, der hindrer hurtig optagelse. Derfor er det normalt ikke noget problem at spise hel frugt.

Som beskrevet på Helsekonsulenten her, så er det svært at få øje på en god grund til at vaccinere mod noget som helst. Jeg har ikke kunnet finde uvildig forskning, der viser at vaccination er fordelagtig i betragtning af den høje risiko for alvorlige bivirkninger.

 

Sådan beskytter du dig mod mikrobølgestråling

Ved folketingets åbning den 2. oktober var EHS-foreningen til stede og demonsterede for at få begrænset mikrobølgestråling. Det har TV Bella lavet en udsendelse om, hvor Peter A.G. (Gnags forsanger), Christina Mellgren (Formand for EHS-foreningen og Henrik Eiriksson (IT-specialist) fortæller om elektro-hyper-sensitivitet, skader på helbredet fra mikrobølgestråling og hvordan man skærmer sig fra stråling. Se TV Bellas udsendelse her.

Af udsendelsen fremgår det, at man kan få en maling kaldet “Y-shield” fra yshield.com i Tyskland. Denne maling indeholder grafit og kul, og den skærmer særdeles effektivt for mikrobølgestråling og kan være en god løsning, hvis man er forstyrret af naboens WIFI, et smartmeter eller en mobilmast i nærheden. Malingen kan påføres vægge, lofter og gulve efter behov. Når malingen er tør, bør de malede overflader jordforbindes for bedste resultet. Herefter kan man overmale med almindelig maling i ønsket farve.

yshield.com leverer også skærmende film til vinduer og andre produkter til afskærmning mod elektromagnetisk stråling.

 

Bedre syn uden briller

Det følgende er ikke ny viden, men undertrykt viden, der fortjener at komme frem.

For omkring 100 år siden udviklede den kendte amerikanske øjenlæge William H. Bates en metode til at forbedre synet uden briller. Dr. Bates opdagede, at dårligt syn (nærsynethed, langsynethed mm.) som regel skyldtes uhensigtsmæssige spændinger i øjenmuskulaturen, der hæmmede evnen til at fokusere og se klart. Han udviklede nogle simple øvelser, der kunne hjælpe patienter med nedsat syn til at slappe af i øjenmuskulaturen og derved igen blive i stand til at se klart og tydeligt.

Han skrev bogen “Perfect Sight Without Glasses” (Perfekt syn uden briller). Der er ikke længere copyright på bogen, så den ligger nu frit tilgængelig på internettet her. På dansk udkom i firserne den lille bog “Bort med brillerne” af Olof Thorborg, der kort forklarer øvelserne, som Dr. Bates udviklede, og baggrunden for dem. Bogen er ikke længere i handlen, men kan lånes på biblioteket.

Øvelserne er simple, men tidskrævende. Jeg har dog erfaret, at mit eget syn er blevet bedre ved bare lidt sporadisk udførelse af nogen af øvelserne.

Den vigtigste øvelse kaldes “palming” eller “øjenhvile” på dansk. Her skal man simpelthen lukke øjnene og placere hænderne over de lukkede øjne uden at trykke på øjnene. Ved at placere hænderne over øjnene bliver det helt sort for øjnene. Under denne øvelse skal man slappe helt af og ikke tænke på noget krævende. Bare forestil dig at mørket i øjenlågene bliver stadigt sortere. Det anbefales at gøre øvelsen 10 – 30 minutter 3 gange dagligt.

Dr. Bates blev ikke populær blandt optikere, eftersom hans simple øvelser kunne eliminere behovet for briller hos mange mennesker. Hvis du vil forsøge dig med Dr. Bates øvelser, og allerede bruger briller, så anbefales det, at du begrænser brugen af briller mest muligt, så dine øjne kan justere sig til at fokusere uden briller. Efter nogen tid med øvelserne skulle du blive i stand til at se klart uden briller.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)