Oct 142017
 

Nye varer

Dr. Hauschka Deodorant: Dr. Hauschka er en af de mest seriøse producenter af natur-produkter til personlig pleje. Dr. Hauschka produkter er også fine at give som eksklusiv gave. Få deres aluminiumsfri deodorant med urter her. Vælg mellem Rose og Salvie-Mint.

E-vitamin tilskud er typisk i form af D-alfa-tocopherol, der er den mest almindeligt forekommende form for E-vitamin. Men der findes ialt 8 forskellige naturlige former for E-vitamin. Nani har det eneste E-vitamin tilskud på det danske marked med alle disse 8 former for E-vitamin. Bestil Nani Vitamin E her.

Hair Gro” fra New Nordic er et tilskud med urter, palmeolie, biotin og zink, der nærer hovedbunden og bidrager til normal hårvækst. Dette tilskud ligner New Nordics andet tilskud “Hair Volume“, men der er nogle forskelle. Bl.a. er “Hair Gro” uden kobber, som man kan få for meget af, hvis man også tager f.eks. et multi-tilskud med kobber. Bestil “Hair Gro” her.

Mørkelægning af mobilstrålingens konsekvenser” er en ny bog af Eva Theilgaard Jacobsen. Bogen graver dybt i historien om anvendelse af mikrobølgestråling og forskningen i konsekvenserne på vores helbred. Det afsløres, hvordan myndigheder lige fra statslige og hele vejen til WHO har dækket over problematikken. Desuden er der ideer til, hvordan du kan beskytte dig selv og din bolig mod mikrobølger og anden elektrosmog. Bestil bogen her.

 

Årets helseprodukter: Her er vinderne

På den årlige Helsam-messe i sidste måned blev årets helse-produkter kåret.
Årets helseprodukt blev mineral-tilskuddet Magnesium +300 fra BiosymLæs mere og bestil her.Årets hudplejeprodukt blev den universelle hudcreme Skin Food fra WeledaLæs mere og bestil her.

 

Nej til Roundup, Monsanto smidt ud af EU-parlamentet

Glyphosat, der er et antibiotisk og kræftfremkaldende aktivstof i bl.a. Roundup har kun en midlertidig godkendelse i EU, og der er håb om, at det snart forbydes. Fornyligt blev producenten Monsanto nægtet adgang til EU-parlamentet og må ikke længere udføre lobbyarbejde der. Det skete efter at Monsanto nægtede at møde op til en høring i parlamentet. En forlængelse af godkendelsen for glyphosat skal til afstemning. Du kan skrive under på et nej til glyphosat her.

 

Foredrag i Århus: Homøopatisk husapotek

Homøopat Flemming Borregaard holder foredrag om, hvordan man anvender homøopatiske midler. Det er en god mulighed for at lære om principperne i homøopati, og hvordan du kan få gavn af disse midler. Foredraget arrangeres af Vaccinationsforum og finder sted i Århus lørdag den 28. oktober. Læs mere om foredraget her: http://helsekonsulenten.dk/uncategorized/foredrag-i-arhus-homoopatisk-husapotek/
Tid: Lørdag den 28. oktober kl. 14:00 til 17:00
Sted: Studenterhus Fonden, Lokale M1, Frederik Nielsens Vej 2 – 4, 8000 Århus C
Tilmelding senest 21. oktober til: karen@vaccinationsforum.dk eller tlf. 23 25 08 09

 

Græskartærte

Det er sæson for græskar. Her er en opskrift på en lækker græskartærte, der ikke skal bages. Den har en rå nøddebund og fyld med kogte græskar. Se opskriften her: http://helseopskrifter.dk/opskrifter/desserter-og-kage/graeskartaerte/

Græskartærte med rå nøddebund

Græskartærte med rå nøddebund

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)